Belastingaangifte

De belastingaangifte dient u met zorg in te dienen. Met onze kennis over alle belastingfaciliteiten haalt u gegarandeerd een optimaal rendement uit uw onderneming. .

Gab Administratie verzorgd de volgende belastingaangiftes voor u:

Jaarlijks veranderen er vele zaken bij de belastingdienst. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen dient u op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Wij volgen de veranderingen in de belastingwetgeving op de voet. Laat u snel, kosteloos en geheel vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten.

Samen met u analyseren we uw onderneming. Een professionele aanpak van uw belastingaangiftes werkt zeker zijn vruchten af. Loopt u achter met uw administratie? Bent u niet tevreden met uw huidige stand van financiële zaken? Wij helpen u graag met de herstructurering van uw ondernemingen. Raadpleeg nù een van onze adviseurs voor uitgebreide informatie.

Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting dient eens per jaar ingediend te worden. Zowel de ondernemer als de particulier krijgt ieder jaar te maken met de inkomstenbelastingaangifte. Ook buitenlandse werknemers die genieten van een Nederlandse inkomen zijn belastingplichtig.

De belastbare inkomen is verdeeld in 3 categorieën.
Box 1: werk en inkomen
Box 2: aanmerkelijk belang
Box 3: sparen en beleggen

Terug

Omzetbelasting

Iedere ondernemer is verplicht aangifte te doen voor de omzetbelasting. Hiervoor zijn verschillende tijdvakken mogelijk:  Het aangifteformulier omzetbelasting dient eens per maand, per kwartaal of per jaar ingediend te worden. Volgens de regel moet de aangifte omzetbelasting binnen een maand na afloop van het tijdvak bij de Belastingdienst binnen zijn. De belastingregels bij goederenleveringen verschillen binnen de Europese Unie.    

Terug

Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting is een belasting op "inkomen" wat wordt geheven op de winst van de besloten vennootschap (bv) en de naamloze vennootschap (nv). In sommige gevallen dienen ook stichtingen en verenigingen vennootschapsbelasting te betalen. De aangifte vennootschapsbelasting dient jaarlijks ingediend te worden.
Terug

Loonbelasting

Iedere ondernemer met personeel krijgt te maken met premies; werknemersverzekering, bijdrage zorgverzekeringswet en loonbelasting/premie volksverzekeringen. Wanneer een werknemer salaris ontvangt, wordt er loonbelasting geheven. Naast de loonbelasting dienen werkgevers ook premies volksverzekering in te houden. Dit is de loonheffing.

Terug

Dividendbelasting

De ondernemingsvormen naamloze vennootschap (nv) en besloten vennootschap (bv) bestaan uit aandeelhouders. Wanneer de vennootschap winst maakt, kan de winst uitgekeerd worden aan de aandeelhouders. Dit gebeurt vaak in de vorm van contant dividend. De BV of NV dient daarop dividendbelasting in te houden en af te dragen aan de belastingdienst.

Terug

GAB Team

Wij helpen u graag op weg

Onze adviseurs staan altijd klaar om u te adviseren. Met onze persoonlijke aanpak halen we het maximale uit uw onderneming.


Advies

Advies over uw administratie

Een goede administratie is voor iedere ondernemen van belang. Het geeft u inzicht in uw bedrijf. Ontwikkelen de zaken zoals u dat wilt? Neemt u wel de juiste beslissingen? Speelt u al in op de laatste ontwikkelingen? Laat u snel, kosteloos en geheel vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten. Gratis advies.

 
 
Fiscaal advies

Met een groot team van juristen, fiscaal juristen, fiscaal economen en bedrijfsadviseurs zijn wij zowel nationaal als internationaal georiënteerd. GAB Administratie is een specialist op gebied van fischaal advies