Fiscaal Advies

GAB Administratie is dè specialist op gebied van fiscaal advies. Met een groot team van juristen, fiscaal juristen, fiscaal economen en bedrijfsadviseurs zijn wij zowel nationaal als internationaal georiënteerd.

U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:Een goede communicatie is van essentieel belang voor een fijne samenwerking. Wij gebruiken geen onbegrijpelijke vakjargon. U heeft een probleem, wij de oplossing. Wij staan bekend om onze eerlijke, directe en glashelder aanpak.

 

Fiscale dienstverlening

Voor fiscale dienstverlening bent u bij GAB Administratie aan het goede adres. Gebaseerd op uw behoeften leveren wij maatwerk met een gepaste tariefstelling. Ook daarin zijn we heel direct en duidelijk. Waar mogelijk, geven wij u zelfs vooraf een prijsopgaaf. Zo bent u niet alleen direct op de hoogte van de mogelijkheden, kansen en risico's van de oplossing die wij aandragen maar weet u ook direct wat onze dienstverlening u gaat kosten.

Door onze actieve opstelling zijn wij altijd op de hoogte van wijzigingen in het belastingstelsel en de toekomstige wetgevingen. Indien er veranderingen aankomen die invloed hebben op uw situatie, grijpen wij snel in zodat u tijdig maatregelen kunt nemen.

Oudedagsvoorziening

GAB Administatie adviseert u graag omtrent de volgende zaken:

* Pensioenvoorzieningen in eigen beheer
* lijfrente

Terug

Bedrijfsopvolging

Wilt u uw onderneming overdragen aan uw erfgenamen of eventueel aan uw personeel? GAB (vaste spatie) administratie adviseert u graag (op weg dit moet weg). Met onze expertise omtrent bedrijfsopvolging zal de voortzetting fiscaal-vriendelijk overgedragen worden.

Wilt u optimaal gebruik maken van juridische en fiscale aspecten? Laat u dan goed adviseren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Terug

Investeren in binnen en buitenland

Voor het investeren in binnen en buitenland is het noodzakelijk om goede adviseurs om je heen te hebben. Door de juiste mensen in te schakelen, is de kans nihil dat u een slechte investering doet. Het is belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de allerlaatste ontwikkelingen. Laat u snel adviseren door een van onze specialisten omtrent investeringen. Contact.

Terug

Emigratie

Gaat u met uw bedrijf emigreren naar het buitenland? Hier komt heel veel bij kijken. De regels in de wetgeving omtrent emigratie wijzigen voortdurend. Door onze actieve opstelling zijn wij altijd op de hoogte en kunnen we u voorzien van het juiste advies.

De afgelopen 35 jaar hebben wij ons onveranderlijk gespecialiseerd in emigratie naar de volgende landen:

* Duitsland
* België
* Frankrijk
* Canada
* Verenigde Staten
* Antillen

Terug

Schenkingsrecht

Schenkingsrecht is de belasting die wordt geheven over schenkingen. U bent schenkingsrecht verschuldigd wanneer u woonachtend bent in Nederland en een schenking ontvangt. Wilt u weten of u schenkingsrecht verschuldigd bent en hoe hoog de kosten in uw geval zijn? Wij geven u graag advies. Contact.

Terug

Advies

Advies over uw administratie

Een goede administratie is voor iedere ondernemen van belang. Het geeft u inzicht in uw bedrijf. Ontwikkelen de zaken zoals u dat wilt? Neemt u wel de juiste beslissingen? Speelt u al in op de laatste ontwikkelingen? Laat u snel, kosteloos en geheel vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten. Gratis advies.

 
Fiscaal advies

Met een groot team van juristen, fiscaal juristen, fiscaal economen en bedrijfsadviseurs zijn wij zowel nationaal als internationaal georiënteerd. GAB Administratie is een specialist op gebied van fischaal advies.