Juridisch Advies

Juridisch advies is een van de aspecten waarop GAB administratie zich profileert. Of het nu gaat om Ruimtelijke Ordening, arbeidsrecht/sociale verzekeringsrecht of agrarisch recht, met GAB administratie heeft u een sterke partner. Het belang van uw bedrijf staat hierbij altijd voorop.

Gab Administratie beantwoord graag al uw vragen.

Ruimtelijke Ordening

Ruimtelijke ordening in Nederland is een ingewikkeld proces. Nederland is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. De ruimte dient zo goed mogelijk benut en ingericht te worden waarbij rekening gehouden moet worden met  individuele en gemeenschappelijke belangen. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Arbeidsrecht/Sociaal verzekeringsrecht

Het arbeids/sociaal verzekeringsrecht verandert voortdurend. Als geen ander is GAB administratie op de hoogte van de sociale zekerheid of arbeidsrechtregelingen en weet  wat de mogelijke consequenties daarvan zijn voor uw bedrijf.

Stelt u prijs op een goudeerlijk advies over sociale zekerheid of arbeidsrecht? Neem dan contact op met GAB administratie. Wij geven hoogwaardig en resultaatgericht advies

Agrarisch Recht

Agrarisch recht betreft zowel de wetgeving voor de agrarische sector alsmede de bijzondere toepassingen. Agrarische rechtveranderingen kunnen ingrijpende gevolgen voor de agrarische ondernemer hebben. Wij zijn gespecialiseerd in agrarisch recht en adviseren u graag bij uw bedrijfsplan waarbij rekening gehouden wordt met alle relevante wetgevingen.  Voor advies kunt u altijd terecht bij GAB administratie.

GAB Team

Wij helpen u graag op weg

Onze adviseurs staan altijd klaar om u te adviseren. Met onze persoonlijke aanpak halen we het maximale uit uw onderneming.


Advies

Advies over uw administratie

Een goede administratie is voor iedere ondernemen van belang. Het geeft u inzicht in uw bedrijf. Ontwikkelen de zaken zoals u dat wilt? Neemt u wel de juiste beslissingen? Speelt u al in op de laatste ontwikkelingen? Laat u snel, kosteloos en geheel vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten. Gratis advies.

 
 
Fiscaal advies

Met een groot team van juristen, fiscaal juristen, fiscaal economen en bedrijfsadviseurs zijn wij zowel nationaal als internationaal georiënteerd. GAB Administratie is een specialist op gebied van fischaal advies