Optimalisatie Ondernemingsstructuur

Profiteert u juridisch en fiscaal optimaal van de beste ondernemingsstructuur?

Een starter heeft een andere ondernemingsstructuur dan een ondernemer die al vele jaren bezig is. Daarbij verandert een onderneming voortdurend, evenals de wetgeving.

Wilt u optimaal gebruik maken van juridische en fiscale aspecten? Laat u dan goed adviseren en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise..  

Herstructurering Onderneming

Voor herstructurering van uw onderneming kunt u terecht bij GAB Administratie.

Van eenmanszaak naar BV of andersom?Samenvoeging/fusering? Wij adviseren en verzogen het gehele optimalisatieproces voor u.

Ook voor een holding/beheer constructie bent u bij ons aan het juiste adres..

Onze service

Voor al uw financiële zaken kunt u terecht bij GAB.

Wij staan voor een sterke relatie door persoonlijke betrokkenheid.
Met onze ervaring op alle vlakken van financiële dienstverlening bent u verzekerd van een professionele en effectieve aanpak.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw financiële situatie.

GAB Team

Wij helpen u graag op weg

Onze adviseurs staan altijd klaar om u te adviseren. Met onze persoonlijke aanpak halen we het maximale uit uw onderneming.


Advies

Advies over uw administratie

Een goede administratie is voor iedere ondernemen van belang. Het geeft u inzicht in uw bedrijf. Ontwikkelen de zaken zoals u dat wilt? Neemt u wel de juiste beslissingen? Speelt u al in op de laatste ontwikkelingen? Laat u snel, kosteloos en geheel vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten. Gratis advies.

 
Fiscaal advies

Met een groot team van juristen, fiscaal juristen, fiscaal economen en bedrijfsadviseurs zijn wij zowel nationaal als internationaal georiënteerd. GAB Administratie is een specialist op gebied van fischaal advies.